V Moskve rozdávali prezervatívy s fotkami vinníkov za pád rubľa

NETKY.SK • 26 December 2014, 13:33 • 2 min
V Moskve rozdávali prezervatívy s fotkami vinníkov za pád rubľa

MOSKVA - Prokremeľskí aktivisti v uliciach Moskvy rozdávali prezervatívy s fotografiami lídrov ruskej opozície, ktorých obviňujú zo zodpovednosti za pád miestnej meny - rubľa.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na štvrtkovú reportáž televízie LifeNews, ktorá priniesla zábery na aktivistov rozdávajúcich balíčky kondómov s fotografiami Alexeja Navaľného, bývalého oligarchu Michaila Chodorkovského a ďalších.
      

Jeden z dobrovoľníkov pre LifeNews uviedol, že lídri ruskej opozície ešte podnecovali paniku, ktorá vznikla v Rusku kvôli pádu rubľa, ktorý počas tohto roka stratil polovicu svojej hodnoty, pričom najdramatickejšia bola situácia v posledných dňoch.
      

Agitáciu v podobe distribúcie prezervatívov si promotéri reklamnej kampane vybrali preto, lebo ich cieľovou skupinou je mládež. Časť ľudí, oslovených v zasnežených moskovských uliciach aktivistami, si balíček s prezervatívom vzala bez pozerania, automaticky, iní ho ocenili ako vtipný suvenír. Boli aj takí, čo sa v koši s prezervatívmi prehrabávali, aby si našli toho "svojho" opozičného politika.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies