V Modranke je slabá infraštruktúra, so Slovanom na Pasienkoch

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:11 • 2 min
V Modranke je slabá infraštruktúra, so Slovanom na Pasienkoch

BRATISLAVA - Dohrávaný zápas 2. kola Slovnaft Cupu vo futbale medzi ŠK Modranka a Slovanom Bratislava sa uskutoční v stredu 10. septembra o 18.00 h.

slovakia

left justify in out

Nebude sa však hrať na štadióne účastníka IV. ligy v rámci Západoslovenského futbalového zväzu, ale na štadióne Pasienky, ktorý je domovským stánkom Slovana. Dejisko tohto zápasu slovenskej pohárovej súťaže sa zmenilo na základe slabej infraštruktúry štadióna v Modranke, ktorý nespĺňa podľa webu Slovana kritériá na uskutočnenie takéhoto súboja. Modranka je mestskou časťou Trnavy.

 

Na stretnutie na Pasienkoch medzi Slovanom a Modrankou je jednotné vstupné 2 eurá, majitelia permanentky majú vstup v jej cene. Víťaz stredajšieho duelu narazí v zatiaľ neurčenom termíne v 3. kole na FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies