V Mníchove vyhasol život mladej ženy po útoku nožom

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 07:56 • 2 min
V Mníchove vyhasol život mladej ženy po útoku nožom

MNÍCHOV - Mladá žena zomrela v piatok po útoku nožom v byte v bavorskej metropole Mníchov. Páchateľ sa po zločine dal na útek, avšak polícia ho po intenzívnom pátraní zadržala vo večerných hodinách. Je ním zrejme 19-ročný nemecký občan Lion K.

slovakia

left justify in out

Podobne ako on utrpeli zranenia aj dve ďalšie osoby - 53-ročná matka a 15-ročný brat zosnulej, ale aj ich pes.

 

Informovalo o tom internetové vydanie denníka Bild.

 

Záchranári zasahovali popoludní na mieste tragédie, ktorej pozadie bolo sprvoti nejasné. Polícia okolie dejiska útoku v centre Mníchova hermeticky uzavrela a neodkladne začala pátranie po útočníkovi na úteku, ktoré viedlo k očakávanému výsledku.

 

Podľa medzičasom získaných poznatkov kriminalistov sú však v pozadí zrejme problémy vo vzťahovej sfére, informoval Bavorský rozhlas.

 

Policajné zdroje pôvodne uvádzali pri obeti vek 25 rokov, neskôr sa však rozhodli vzhľadom na pokračujúce vyšetrovanie prípadu od toho upustiť podobne ako od zverejnenia akýchkoľvek iných údajov o identite zosnulej.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona