V Mississippi sa prepadol kus diaľnice. Autá zmizli v diere!

NETKY.SK • 31 August 2021, 18:46 • 2 min
V Mississippi sa prepadol kus diaľnice. Autá zmizli v diere!

LUCEDALE - Autá sa zrútili z diaľnice pre silný dážď. Vodiči pravdepodobne nevideli na cestu, a tak stratili správny smer.

slovakia

left justify in out

Dvaja ľudia zahynuli a najmenej desať ďalších utrpelo zranenia po tom, ako sa ich autá zrútili z diaľnice, ktorá v americkom štáte Mississippi skolabovala následkom hurikánu Ida.

 

Zrútenie diaľnice pravdepodobne spôsobili prívalové dažde a vodiči zrejme nevideli, že cesta pred nimi zmizla, vyjadril sa k pondelkovému incidentu Cal Robertson z mississippskej diaľničnej hliadky. „Niektoré z týchto áut boli naskladané na sebe,“ doplnil. Na vytiahnutie vozidiel z diery priviezli na miesto žeriav.

 



Podľa regionálnej televízie WDSU-TV na diaľnicu západne od mesta Lucedale, asi 96 kilometrov severovýchodne od Biloxi, vyrazili štátni policajti i záchranári.

 

Na mieste zistili, že sa zrútili oba jazdné pruhy smerujúce na východ aj na západ. Diera je podľa Robertsona dlhá 15 až 18 metrov a hlboká 6 až 9 metrov. Totožnosť a stav účastníkov nehody zatiaľ nezverejnili.

 



Podľa americkej Národnej meteorologickej služby spadlo v oblasti počas Idy viac ako 20 centimetrov dažďových zrážok. Dvojprúdovým úsekom diaľnice podľa údajov mississippského ministerstva dopravy denne prejde v priemere 3 100 až 5 700 vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies