V minulosti sa jej smiali, dnes je z nej výnimočná modelka

NETKY.SK • 6 Apríl 2019, 09:49 • 2 min
V minulosti sa jej smiali, dnes je z nej výnimočná modelka

BRATISLAVA - Madeline Stuart sa podarilo splniť si sen a prostredníctvom modelingu sa snaží zmeniť svet k lepšiemu. A to napriek tomu, že trpí Downovým syndrómom.

slovakia

left justify in out

Má milióny sledovateľov, písal o nej aj Vogue, Cosmopolitan, a The NY Times, a stala sa obrovskou inšpiráciou pre tisícky ľudí vďaka svojmu úžasnému príbehu.

 

obrazok


Ešte pred pár rokmi Madeline nikto nepoznal. To sa zmenilo potom, čo sa jej fotky začali šíriť po internete ako neriadené strely, a sympatická dievčina si tak získala ohromnú fanúšikovskú základňu.

 

Aby svoju kariéru mohla Madeline naplno rozbehnúť, schudla viac ako 20 kg. Ako povedala, neznášala aj obyčajnú chôdzu, no pre svoj sen bola rozhodnutá urobiť maximum, dokonca zmeniť aj životný štýl.

 

obrazok

 

Dvadsaťdva ročná Austrálčanka je prvou modelkou s Downovým syndrómom, ktorá získala nie jeden, ale rovno sedem modelingových kontraktov.

 

Madeline uviedla, že má jeden obrovský sen, a to kráčať na prehliadke spodnej bielizne Victoria’s Secret a stať sa tak prvým „anjelom“ s týmto ochorením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies