V minisérii Heroes Reborn si zahrá aj Jimmy Jean-Louis

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 10:10 • 2 min
V minisérii Heroes Reborn si zahrá aj Jimmy Jean-Louis

LOS ANGELES - V pripravovanej minisérii Heroes Reborn, ktorá nadviaže na dramatický sci-fi seriál Hrdinovia (2006 - 2010), sa predstaví aj haitský herec a model Jimmy Jean-Louis. Informoval o tom portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný rodák z Pétionville si v projekte zopakuje úlohu Haiťana, ktorý dokáže ľuďom vymazať spomienky a vo svojej blízkosti tiež blokovať špeciálne schopnosti iných. Jean-Louis sa tak stal tretím účinkujúcim z pôvodnej série, ktorý sa ukáže aj v novinke. Tvorcovia šou už oznámili, že svoje roly si zopakujú aj Jack Coleman (Noah Bennet) a Masi Oka (Hiro Nakamura). Pôvodnú zostavu tvorili okrem iných aj Hayden Panettiere, Ali Larter či Milo Ventimiglia. Zatiaľ nie je isté, či sa v novom projekte objaví ešte niekto z nich. Už teraz je však známe, že v sérii z dielne Tima Kringa sa ukáže napríklad Zachary Levi. Na televízne obrazovky by sa mala dostať v jeseni.

 

Seriál, ktorý vysielali v rokoch 2006 až 2010, sledoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Tí u seba začali pozorovať rôzne zvláštne schopnosti, pričom väčšinu z nich najprv poriadne vystrašili, no postupne sa s nimi učili zaobchádzať a objavovali ich hranice.

 

Jimmy Jean-Louis sa ako 12-ročný presťahoval z Haiti do Paríža a v roku 1998 sa usadil v Los Angeles. Diváci a diváčky ho mohli vidieť v snímkach ako Slzy slnka (2003), Životný zápas (2005), Tučné babenky (2006), Časy hodovania sa skončili (2009), Kuriér (2010) či Penthouse (2010). V roku 2013 sa predstavil v seriáli Arrow (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies