V Michalovciach v sobotu zatvoria kvôli futbalu niektoré ulice

NETKY.SK • 26 Február 2016, 16:05 • 2 min
V Michalovciach v sobotu zatvoria kvôli futbalu niektoré ulice

MICHALOVCE - V Michalovciach sa na sobotňajší zápas 20. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže medzi MŠK Zemplín s FC Spartak Trnava pripravuje aj mesto v súčinnosti s políciou.

slovakia

left justify in out

Súčasťou bezpečnostných opatrení bude podľa hovorkyne michalovského úradu Ivety Palečkovej aj uzatvorenie niektorých ulíc. "Vzhľadom na súčasný stav a formy narúšania priebehu športových podujatí a jeho predpokladaný vývoj, za účelom zabezpečenia verejného poriadku, ochrany života a majetku, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Michalovciach uzatvorí Ulicu P. O. Hviezdoslava od vjazdu na zadné parkovisko OC Kaufland, po križovatku ulíc Hviezdoslavova a Terézie Vansovej a taktiež vstup z ulíc L. N. Tolstého a S. H. Vajanského, a to v čase od 15:30 do 19:00, keď je predpokladaný koniec zápasu. Zároveň upozorňujeme vodičov, že nebude možné parkovať na Hviezdoslavovej ulici vo vyznačenej zóne a na parkoviskách v areáli futbalového štadióna a v jeho tesnej blízkosti,“ uviedla Palečková.

 

Vedenie mesta odporúča návštevníkom futbalového zápasu využiť parkovacie miesta v okolí - parkovisko pri OC Zemplín, OC Kaufland, pri zimnom štadióne, parkovisko pri predajni Volkswagen či parkovisko pri Cintoríne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies