V Michalovciach skončil tréner Chudý, nahradí ho Fín, ktorý takto výborne rozpráva po poľsky

NETKY.SK • 18 November 2020, 19:33 • 2 min
V Michalovciach skončil tréner Chudý, nahradí ho Fín, ktorý takto výborne rozpráva po poľsky

Po nelichotivých výsledkov hokejistov Michaloviec skončil tréner Miroslav Chudý.

slovakia

left justify in out

Bývalý tréner Banskej Bystrice a neskôr Michaloviec, teraz na východe trénoval aj mnoho bývalých hráčov práve spod Urpína, s ktorými sa však ako tréner Baranov ešte nestretol.

 

 

Miroslav Chudý v Michalovciach skončil na vlastnú žiadosť po tom, ako jeho tím ťahal šnúru viacej prehratých zápasov. Pritom práve Chudý bol ten typ trénera, ktorého si niekedy v krízovom období vybrali v HC´05 Banská Bystrica, aby pomohol v nelichotivom období prehier.  Práve Chudý bol typ trénera, ktorý dal šancu pod Urpínom dnes už hviezdam, ako Tomáš Zigo či Patrik Lamper.

 

Po Chudom štafetu v Michalovciach prevezme 40-ročný Fín Tomasz Juhani Valtonen, tréner národného tímu Poľska.

 

"Keďže už v piatok nás čaká zápas s Popradom a v ďalších týždňoch plne nabitý súťažný program, potrebujeme k tejto situácii pristúpiť vysoko zodpovedne. Rozhodli sme sa obzrieť za skúsenosťami fínskej hokejovej školy, ktorej výsledky momentálne patria k najlepším na svete. Preto sa novým hlavným trénerom HK Dukla Ingema Michalovce stane Fín Tomasz Juhani Valtonen. Stáť na striedačke by mal už počas piatkového zápasu proti Popradu," prezradili Zemplínčania na sociálnej sieti.

 

 

Miroslav Chudý je špecialistom na postupy tímov z nižších súťaží. Do najvyššej ligy sa dokázal dostať nielen s Michalovcami, ale s Detvou a Novými Zámkami. Medzi fanúšikmi na sociálnej sieti sa objavila aj domnienka či prianie fanúšika, že by sa Chudý opäť mohol pokúsiť vytiahnuť niekoho z nižšej ligy do tej najvyššej. Zlú situáciu majú aj v Banskej Bystrici, kde však pred sezónou angažovali špecialistu na mladíkov, Norberta Javorčíka. Nie je teda teraz známe, kde trénersky teraz zakotví Miroslav Chudý

 

Prečítajte si aj o Richardovi Zedníkovi, ktorý sa opäť stáva asistentom trénera Banskej Bystrice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies