V Michalovciach sa opäť stretnú Michalovia a Michaely, aby prekonali rekord

NETKY.SK • 25 September 2015, 11:27 • 2 min
V Michalovciach sa opäť stretnú Michalovia a Michaely, aby prekonali rekord

MICHALOVCE – V centre Michaloviec sa stretnú v sobotu 26. septembra Michaely a Michalovia. Podujatie, ktoré zorganizuje radnica, je určené nositeľom týchto mien. Ak ich príde viac ako 413, pôjde o slovenský rekord.

slovakia

left justify in out

Podujatie Michalovce s Michalmi, Michalom a Michaelám zorganizujú na Zemplíne už po piaty raz. Jeho dejiskom bude michalovské Námestie osloboditeľov. Radnica naň pozýva nielen Michalov a Michaely, ale i Mikeov či Miguelov. "Vítaní sú, samozrejme, aj všetci ostatní, ktorí sa chcú zabaviť a stráviť príjemné popoludnie," uviedla hovorkyňa radnice Iveta Palečková.

 

"V sobotu sa v Michalovciach pokúsime o prekonanie nášho vlastného rekordu v počte Michalov a Michael v jednom čase a na jednom mieste," doplnila s tým, že doterajším rekord - 413 účastníkov s týmito menami padol v roku 2013. Registrácia Michalov a Michael prebehne v sobotu medzi 15. a 16. hodinou pred budovou radnice.

 

Súčasťou podujatia bude hudobno-zábavný program. Aj v ňom vystúpia interpreti s menom Michal ako napríklad Michal cover band a Michal David revival. Neodmysliteľnou súčasťou akcie je každý rok kulinárska súťaž v zakrúcaní holubkov. "Tradičné zemplínske jedlo sa bude, samozrejme, ochutnávať a hodnotiť," uzavrela Palečková.

 

Víkendovú akciu organizuje mesto Michalovce a Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou Košického samosprávneho kraja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies