V Michalovciach rozdávali kapustnicu ľudom bez domova

NETKY.SK • 10 Február 2023, 15:00 • 2 min
V Michalovciach rozdávali kapustnicu ľudom bez domova

MICHALOVCE - Mesto Michalovce poskytlo v piatok ľuďom bez domova kapustnicu. Počas zimných mesiacov im poskytuje dočasné krízové ubytovanie v stane na Staničnej ulici, pri ktorom dnes dostali teplé jedlo.

slovakia

left justify in out

"V decembri v predvianočnom čase pre nich navarili zamestnanci Služieb mesta Michalovce teplú a sýtu kapustnicu s údeným mäsom, klobásou, hubami a s chlebom," uviedla pre TASR vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry mestského úradu Mária Stričková. Jedlo bolo pripravené za peniaze z výťažku charitatívneho predaja primátorského punču. Suma 291 eur bola podľa jej slov rozdelená tak, aby bolo možné teplé jedlo poskytnúť aj v novom roku. Druhú várku kapustnice v piatok podával opäť, ako v decembri, primátor mesta Miroslav Dufinec a jeho zástupca Jozef Sokologorský. Stan aktuálne využíva desať ľudí, ktorí prišli o strechu nad hlavou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona