V Michalovciach pokuty po vyradení z pohára

NETKY.SK • 16 Október 2015, 09:53 • 2 min
V Michalovciach pokuty po vyradení z pohára

MICHALOVCE - Po zahanbujúcej prehre na trávniku treťoligového FC Rohožník budú vo futbalových Michalovciach lietať pokuty, referuje piatkové vydanie denníka Korzár.

slovakia

left justify in out

Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Zemplín v šestnásťfinálovom štvrtom kole domácej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2015/2016 remizoval na Záhorí v riadnom hracom čase 1:1, v následnom rozstrele zo značky pokutového kopu však ťahal za kratší koniec (3:5). Z črtajúceho sa šlágra 5. kola proti VSS Košice nebude nič.


"Hrali sme na dvoch útočníkov, v prvom polčase sme sa však vpredu vôbec nepresadili. Po zmene strán našu hru oživil Danko, ale veľké sklamanie pre mňa bol Kunca. Čakali sme, že prinesie kvalitu, čo sa však nestalo. V koncovke sme boli nemohúcni a v penaltovej lotérii nám neprialo šťastie. Domáci premenili všetkých päť pokusov, za nás zaváhal Caballero, piaty Hamuľak sa už k jedenástke ani nedostal," citoval Korzár trénera MFK Zemplín Františka Šturmu.

 

Michalovčanom sa nedarí ani vo Fortuna lige, kde sú na poslednej priečke tabuľky so ziskom iba 7 bodov z 12 zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies