V Michalovciach dobodali Belgičana, polícia vyšetruje pokus o vraždu

NETKY.SK • 14 September 2015, 16:13 • 2 min
V Michalovciach dobodali Belgičana, polícia vyšetruje pokus o vraždu

MICHALOVCE - S bodnoreznými zraneniami hrudníka priviezli v noci na nedeľu (13.9.) do michalovskej nemocnice skrvaveného muža. Polícia zistila, že ide o 34-ročného Belgičana, a v prípade začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu.

slovakia

left justify in out

Belgičan podľa polície vstúpil na územie SR v sobotu (12.9.) po 22.00 h cez hraničný priechod Vyšné Nemecké – Užhorod. V osobnom vozidle s belgickým evidenčným číslom bol v spoločnosti ďalších dvoch cudzincov.

 

"Hospitalizovaný muž utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia. Prípadom sa už zaoberá vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý prípad prevzal a začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu s trestnou sadzbou odňatia slobody na 15 až 20 rokov," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Vzhľadom na to, že v danej veci polícia vykonáva procesné úkony, bližšie informácie k prípadu podľa neho nateraz nebude poskytovať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies