V MFK Košice na skúške balkánske kvarteto a Brazílčan

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 20:37 • 2 min
V MFK Košice na skúške balkánske kvarteto a Brazílčan

KOŠICE - V slovenskom futbalovom klube MFK Košice skúšajú v príprave na novú sezónu 20-ročného brazílskeho stredopoliara Nevesa, obrancu Lazara Djordjeviča zo Srbska, útočníka Nermina Haskiča z Bosny a Hercegoviny, brankára Lazara Jovišiča zo Srbska a mladého srbského stopéra Nemanju Ivanova.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie na klubovom webe piateho tímu tabuľky Corgoň ligy minulej sezóny sa najmä Djordjevič a Haskič ukazujú v dobrom svetle. "Djordjevič je 22-ročný ľavý obranca, ktorý však môže nastúpiť aj na poste ľavého stredopoliara. V uplynulej sezóne hral tento 185 centimetrov vysoký Srb, rodák z Belehradu, v macedónskom tíme Sileks Kratovo, kam pred začiatkom ročníka prestúpil zo srbského FK Palilulac. Haskič je veľmi šikovný o pár dní 24-ročný útočník, pre ktorého by nemal byť problém nastrieľať 10 gólov za sezónu. Napriek svojmu veku už v predchádzajúcich sezónach ukázal, že vie strieľať góly," uvádza informácia na www.mfkkosice.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies