V Mexiku zatkli jedného z najhľadanejších zločincov zo zoznamu FBI

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 10:50 • 2 min
V Mexiku zatkli jedného z najhľadanejších zločincov zo zoznamu FBI

CANCÚN - Mexická polícia zatkla jedného z najhľadanejších zločincov FBI - bývalého amerického univerzitného profesora obvineného zo sexuálneho zneužívania detí v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Waltera Leeho Williamsa (64), ktorý figuroval na desiatom mieste zoznamu hľadaných osôb FBI, zadržali v utorok v mexickom karibskom letovisku Playa del Carmen. 

Podľa vyšetrovateľov Williams v minulosti opakovane cestoval na Filipíny a do ďalších krajín juhovýchodnej Ázie, kde mal pohlavný styk s maloletými chlapcami. Doposiaľ bolo identifikovaných desať obetí vo veku deväť až 17 rokov. 

Do roku 2011 bol Williams profesorom antropológie a rodových štúdií na University of Southern California. FBI ho v pondelok zaradila na desiate miesto svojho zoznamu najhľadanejších osôb a vypísala odmenu 100.000 dolárov za informácie vedúce k jeho dolapeniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies