V Mexiku zastrelili šéfa bezpečnosti s manželkou: Pri aute bolo viac ako 100 nábojníc!

NETKY.SK • 4 November 2014, 11:20 • 2 min
V Mexiku zastrelili šéfa bezpečnosti s manželkou: Pri aute bolo viac ako 100 nábojníc!

MEXIKO - Bývalého mexického generála Ricarda Nina Villarreala a jeho manželku zastrelili v sobotu neznámi ozbrojenci na ceste spájajúcej mestá Monterrey a Nuevo Laredo ležiace na severovýchode Mexika. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na mexické úrady a bezpečnostné zložky štátu Tamaulipas.

slovakia

left justify in out

Telá šéfa bezpečnostných zložiek v Tamaulipase a jeho ženy v rozstrieľanom dvojdverovom aute objavili až v nedeľu posádky okoloidúcich áut. Podľa úradov sa na mieste našlo viac ako 100 nábojníc zo zbraní veľkého kalibru.
      

Bývalý generál Nino Villarreal bol jeden zo štyroch vysoko postavených vojenských hodnostárov, ktorých v máji poslala federálna vláda do regiónov s vysokou mierou násilia a brutality vyvolanou bojom drogových gangov a kartelov o kontrolu lukratívnych pašeráckych trás. Pod jeho velenie spadalo okolie mesta Nuevo Laredo v štáte Tamaulipas hraničiacom s americkým Texasom. 
      

Štát Tamaulipas je sídlom drogových kartelov Golfos a Zetas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies