V Mexiku uniesli útočníka Olympiakosu!

NETKY.SK • 29 Máj 2016, 19:20 • 2 min
V Mexiku uniesli útočníka Olympiakosu!

CIUDAD VICTORIA – Útočníka futbalového klubu Olympiakos Alana Pulida uniesli v Mexiku. K incidentu došlo v dnešných skorých ranných hodinách. Informáciu priniesli viaceré mexické médiá.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný futbalista gréckeho Olympiakosu sa po skončení sezóny vrátil do rodného mesta Ciudad Victoria v mexickom štáte Tamaulipas.

K únosu došlo približne o 2.00 hodine ráno, keď s priateľkou Ileanou Salas opúšťali párty. Tá pred tromi dňami zverejnila fotku z ich spoločnej dovolenky na Santorini. Dvojica je spolu päť mesiacov.

 

 

Una en la iglesia de Santorini con mi amortito 😍❤️.

Fotka uverejnená používateľom Ileana Salas (@ileanasalasl),



Únos potvrdil aj generálny prokurátor z Tamaulipas

Futbalistu aj s priateľkou unieslo šesť maskovaných mužov, avšak dievčinu zanedlho prepustili. Ileanu nechali na jednom parkovisku bez akýchkoľvek zranení.

Po Pulidovi a únoscoch pátrajú početné policajné zložky v celom štáte Tamaulipas, ktorý je zmietaný vysokou mierou kriminality. Futbalistov brat Armando pre miestne médiá potvrdil, že únoscovia pri prepade použili niekoľko nákladných vozidiel.

 

Alan Pulido v tejto sezóne nastúpil v ôsmich ligových zápasoch Olympiakosu, v ktorých strelil päť gólov. Útočník má na konte aj šesť štartov v seniorskej reprezentácii Mexika a štyri presné zásahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona