V Mexiku na 85. ročníku šesťdňovej Slovakia Turboteam Zaťko

NETKY.SK • 28 Október 2010, 11:59 • 2 min
V Mexiku na 85. ročníku šesťdňovej Slovakia Turboteam Zaťko

V Mexiku na 85. ročníku šesťdňovej Slovakia Turboteam Zaťko

slovakia

left justify in out

Prvý deň majú za sebou v Mexiku členovia Slovakia Turboteamu Zaťko, ktorí budú sa od 1. do 6. novembra v Morelii na 85. ročníku Medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaži reprezentovať Slovensko v klubových tímoch.
      Družstvo odštartuje v zložení Ján Zaťko na motocykli KTM 300 v kategórii E3, Dušan Čipka st. na Husqvarne 300 v E3 a Tomáš Čipka (Husqvarna 250) v E1.
      "V stredu sme si pozreli testy a nebolo to nič moc," zvestoval z dejiska podujatia Peter Radoczi, ktorý tam pôsobí v úlohe hlavného technického komisára. "Sú krátke, okolo troch-štyroch minút a to časoval mexický jazdec. Sú síce široké, čo je dobré, na druhej strane ale veľmi jednotuché a nudné. Keby boli také na domácich majstrovstvách, tak nás jazdci vypískajú. Väčšinou sú iba na lúke, žiadna strmina, alebo úvoz. Keď bude za celý súťažný deň 40 meraných minút, tak je to veľa! Organizátori ešte nemajú ukončené značenie a v stredu, keď sme sa išli pozrieť na testy, tak sme blúdili nielen my, ale aj domáci. Do začiatku to vraj, ale majú stihnúť."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies