V Mexickom zálive sa sformovala tropická búrka Hermine

NETKY.SK • 6 September 2010, 11:34 • 2 min
V Mexickom zálive sa sformovala tropická búrka Hermine

V Mexickom zálive sa sformovala tropická búrka Hermine - Svet Tropická búrka Hermine sa sformovala v Mexickom zálive, informovalo dnes americké Národné hurikánové centrum (NHC) v Miami. Nové varovania pred tropickou búrkou dnes v ranných hodinách vydali p

slovakia

left justify in out

img

Tropická búrka Hermine sa sformovala v Mexickom zálive, informovalo dnes americké Národné hurikánové centrum (NHC) v Miami.
      Nové varovania pred tropickou búrkou dnes v ranných hodinách vydali pre pobrežie južného Texasu. Varovanie už platí pre východné pobrežie Mexika.  
      Hermine sprevádzal vietor s rýchlosťou 65 kilometrov za hodinu a očakáva sa, že búrka naberie na sile pred tým, ako udrie na pevninu. Meteorológovia predpovedali silné dažde. Búrku lokalizovali 375 kilometrov juhovýchodne od mexického mesta La Pesca, pričom sa pohybovala smerom na sever rýchlosťou 13 kilometrov za hodinu.
      Hermine je ôsmou tropickou búrkou tohtoročnej hurikánovej sezóny.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona