V mestskom parku v Trebišove z vládnej podpory rekonštruujú chodníky

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 12:10 • 2 min
V mestskom parku v Trebišove z vládnej podpory rekonštruujú chodníky

TREBIŠOV – Mesto Trebišov v týchto dňoch realizuje rekonštrukciu chodníkov v historickom mestskom parku. Vládny kabinet počas májového výjazdového zasadnutia v Trebišove na tento účel vyčlenil 150 000 eur.

slovakia

left justify in out

S rekonštrukciou začali v polovici júla a skončiť by mala 3. augusta. Práce podľa radnice začali frézovaním starého asfaltového povrchu chodníka v časti od objektu bývalej Športovej haly a pokračujú na chodníku pri tzv. gaštanovej aleji.

 

"Chodníkové komunikácie v parku, ktoré podliehajú rekonštrukcii, sú rozdelené do deviatich trás. Na nich sa bude vo vytýčených opravovaných úsekoch postupne vykonávať frézovanie asfaltového krytu, umiestnenie lôžka pod obrubníky alebo krajníky, vyberanie starých a poškodených obrubníkov, spevnenie podkladu a osadenie nových betónových obrubníkov, vyrovnanie povrchu doterajších krytov asfaltovou zmesou pre asfaltový koberec a položenie asfaltu," uviedla hovorkyňa mesta Martina Mištaničová.

 

Zhotoviteľom stavby sú Inžinierske stavby, a. s., Košice, ktoré uspeli v procese verejného obstarávania.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies