V meste Baltimore sa strieľalo

NETKY.SK • 29 Apríl 2019, 07:50 • 2 min
V meste Baltimore sa strieľalo

BALTIMORE - Na západe mesta Baltimore došlo k streľbe, kvôli bolo zranených osem ľudí.

slovakia

left justify in out

V americkom štáte Maryland sa strieľalo. Incident sa odohral v nedeľu krátko pred 17.30 h miestneho času (23.30 h SELČ), kedy neznámy páchateľ spustil paľbu na dve skupiny ľudí, ktorí grilovali na ulici.

 

img

 

Políciu zalarmoval systém ShotSpotter. Ten z daného miesta zaznamenal desiatky výstrelov z najmenej dvoch zbraní, pričom jedna z nich bola automatická alebo poloautomatická.

 

Svedkovia uvádzajú, že páchateľom incidentu mal byť černoch, ktorý sa na miesto činu dostavil pešo a cielene začal strieľať do účastníkov grilovačiek. Útočník po svojom čine z miesta streľby utiekol. Polícia zatiaľ nepozná jeho motív. Postrelených však bolo osem ľudí. Po incidente ich so zraneniami previezli do nemocnice.

 

img

 

Polícia predpokladá, že strieľali najmenej dvaja ľudia, pričom druhá streľba by mohla byť reakciou na výstrely útočníka. Zatiaľ však nebol nikto zatknutý, po páchateľovi sa stále pátra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies