V Medzilaborciach zhorela strecha výrobnej haly, škoda je 100-tisíc eur

NETKY.SK • 12 Január 2017, 16:50 • 2 min
V Medzilaborciach zhorela strecha výrobnej haly, škoda je 100-tisíc eur

MEDZILABORCE – V noci na dnes zasahovali hasiči pri rozsiahlom požiari strechy výrobnej haly v Medzilaborciach.

slovakia

left justify in out

Ako informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, požiar sa rozhorel na ploche zhruba 1 500 metrov štvorcových. Na jeho likvidácii sa podieľalo 20 príslušníkov z hasičských staníc v Medzilaborciach, Stropkove, Humennom a záchrannej brigády Humenné s desiatimi kusmi techniky. Požiar vypukol pred polnocou, jeho likvidáciu hasiči ukončili zhruba o šiestej hodine ráno.

 

„Našťastie je poškodená iba strecha, oheň sa nerozšíril do ďalších priestorov a vďaka včasnému zásahu hasičov nie je zničení ani vybavenie haly,“ uviedol pre agentúru SITA Peter Bubnár, konateľ spoločnosti Chetra SK, ktorej budova patrí. Spresnil, že išlo o technologickú prístavbu výrobnej haly, ktorej vrchné vnútorné priestory sa rekonštruujú. Na stavbe sa už ale dlhšie nerobilo. Predbežne bola škoda vyčíslená na stotisíc eur. Pri požiari nebol nikto zranený.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies