V Martine pokračujú v stabilizácii kádra, asi príde aj Smrek

NETKY.SK • 13 August 2013, 15:40 • 2 min
V Martine pokračujú v stabilizácii kádra, asi príde aj Smrek

MARTIN - V martinskom hokejovom klube MHC Mountfield pokračujú v stabilizácii kádra. V posledných hodinách podpísali zmluvy viacerí noví hráči, väčšina z nich sú odchovanci klubu. Káder ešte nemajú v Turci definitívne uzavretý.

slovakia

left justify in out

"V posledných hodinách sme sa dohodli na nových zmluvách s brankármi Martinom Šúrekom a Michalom Dzubinom, ktorý sa do Martina vracia z Banskej Bystrice. Nové zmluvy podpísali obrancovia Andrej Novotný, Tomáš Brcko (návrat zo Žiliny), Tomáš Tupý, Michal Dvořák, Radoslav Slávik, Michal Fillo a Ján Perniš. Lídrom v útoku je kapitán mužstva Michal Beran a ďalší novopodpísaní hráči sú Jaroslav Markovič (návrat z Nemecka), Peter Galamboš (návrat z ČR), Jakub Cíger (návrat zo Švédska), Andrej Themár, Michal Važan, Dominik Fujerík, Tomáš Pokrivčák (vracia sa z Francúzska) a mladíci Andrej Jurášek a Michal Žáčik. Na zmluvách sme sa dohodli aj s trénermi Danielom Babkom a Branislavom Stolárikom. Do stredy by sa mala vyriešiť aj situácia ohľadom Tomáša Petrušku. S obrancom Lukášom Matejkom a jeho aktuálnym klubom z Kazachstanu sme už dohodnutí na podmienkach jeho uvoľnenia do Martina," povedal na klubovom webe generálny manažér MHC Mountfield Martin Kalnický.

Už dlhšie sa v Martine hovorí o návrate obrancu Petra Smreka, o čom už agentúra SITA informovala pred pár týždňami. Majster sveta 2002 by mohol byť oporou defenzívy. V roku 2010 prerušil 34-ročný obranca kariéru. "Na spadnutie je aj dohoda s obrancom Petrom Smrekom," informoval na klubovom webe Martin Kalnický.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies