V Manile mal premiéru film o Pacquiaovi

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 14:44 • 2 min
V Manile mal premiéru film o Pacquiaovi

MANILA - V hlavnom meste Filipín Manile mal premiéru životopisný film o boxerovi Mannym Pacquiaovi. Stalo sa tak tri týždne pred jeho dlhoočakávaným súbojom s Američanom Floydom Mayweatherom, ktorý určí meno absolútneho majstra sveta vo welterovej hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

"Dieťa Kulafu" je o detstve a začiatkoch aktuálne 36-ročného pästiara v boxerskom ringu. "Manny je ako každý jeden z nás. Narodil sa z božej vôle, ale pre svoju vieru a tvrdú prácu sa vypracoval na niekoho špeciálneho," uviedol režisér Paul Soriano, ktorý natočil film na základe množstva rozhovorov s Pacquiaom.

 

"Každý môže napodobniť jeho pohyby, ale jeho guráž a odhodlanie sú originálne. V detstve to nemal ľahké, ale vypracoval sa a teraz patrí medzi hrdinov filipínskeho národa," povedal herec Buboy Villar, ktorý vo filme stvárnil mladého Pacquiaoa.

 

 

Súboj Mayweather - Pacquiao sa uskutoční 2. mája v Las Vegas. Tridsaťsedemročný Mayweather, ktorý v profiringu vyhral doteraz všetkých 47 duelov, bude obhajovať tituly vo verziách WBC a WBA. Šampión organizácie WBO Pacquiao nastúpil v kariére na 63 súbojov a prehral päťkrát. Obaja pästiari si po májovom súboji rozdelia rekordnú finančnú čiastku. Američan získa 120 miliónov dolárov, Filipínčan si polepší o 80 miliónov USD.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies