V Malom Dunaji našli telo utopeného chlapca, po dievčati pátrajú

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 15:57 • 2 min
V Malom Dunaji našli telo utopeného chlapca, po dievčati pátrajú

GALANTA - Pátrací tím, ktorý od stredy 19. júna pátra po dvoch nezvestných deťoch, ktoré sa topili v Malom Dunaji pri obci Jelka, dnes našiel telesné pozostatky 12-ročného chlapca.

slovakia

left justify in out

Ako informoval Marián Hruška z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave, telo chlapca našli po dvoch dňoch približne šesť kilometrov od miesta, kde sa deti začali topiť. O topiacich sa deťoch informovali hasičov vodáci, ktorí v stredu popoludní splavovali Malý Dunaj. Pôvodne nahlásili štyri topiace sa deti, dve dievčatá sa podľa hovorcu trnavských hasičov Mariána Hrušku dokázali zachytiť o konáre stromov a drevené mólo. Hasiči ich naložili do člna a odviezli na breh, kde ich odovzdali do opatery zdravotníkov.

Hasiči z Galanty a Dunajskej Stredy v spolupráci s Komplexnou centrálnou záchrannou službou z Gabčíkova a niekoľkými dobrovoľníkmi dnes pokračovali v pátracej akcii nasadením troch záchranných člnov na hladinu Malého Dunaja. Telo chlapca našli približne o 13:00. V pátracej akcii po 12-ročnom dievčati budú všetky nasadené zložky pokračovať aj ďalej, informoval Hruška.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies