V Malej Fatre našli telesné pozostatky turistu nezvestného od februára

NETKY.SK • 20 August 2016, 18:31 • 2 min
V Malej Fatre našli telesné pozostatky turistu nezvestného od februára

TERCHOVÁ - Horskí záchranári z oblastného strediska Horskej záchrannej služby (HZS) Malá Fatra našli dnes v lesnom poraste telesné pozostatky muža, ktorý bol nezvestný od konca februára tohto roku.

slovakia

left justify in out

Ako informovala HZS na svojej webovej stránke, 36-ročný muž bol nezvestný od 28. februára, kedy z neznámych príčin opustil Chatu pod Suchým v Malej Fatre a nájsť sa ho nepodarilo ani napriek nasadeniu 30 horských záchranárov, 13 služobných psov a príslušníkov polície.

 

Telesné pozostatky našli príslušníci HZS v lesnom poraste asi tri kilometre od Chaty pod Suchým. „Na miesto nálezu privolali príslušníkov Policajného zboru SR a identifikáciou sa potvrdila totožnosť hľadaného 36-ročného turistu. Telesné pozostatky zaslali na expertízu, príčina úmrtia je v štádiu vyšetrovania,“ uvádza sa na webe HZS.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies