V Malackách zadržali drogových dílerov

NETKY.SK • 14 September 2013, 18:00 • 2 min
V Malackách zadržali drogových dílerov

MALACKY - Zadržaných mužov už obvinili z drogovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Niekoľko týždňov pripravovaná policajná akcia zameraná na zadržanie dílerov metamfetamínu a marihuany v okrese Malacky vyvrcholila v piatok (13.9.) popoludní. Výsledkom je zadržanie troch podozrivých a zaistenie vecí, ktoré majú súvis s drogovou trestnou činnosťou. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karina Považanová.

"Počas akcie policajti zadržali troch podozrivých mužov z okresu Malacky, 26-ročného Antona, 27-ročného Miroslava a 31-ročného Branislava. Následne vykonali viacero domových prehliadok, prehliadok nebytových priestorov a motorových vozidiel," povedala Považanová. Podľa predbežných výsledkov skúmania policajti zaistili aj šesť gramov metamfetamínu a štyri gramy marihuany.

"Z takéhoto množstva metamfetamínu by sa dalo vyrobiť najmenej 92 obvykle jednorazových dávok drogy," informovala hovorkyňa. Zo zaistenej marihuany by sa dalo vyrobiť asi osem dávok. Policajti zaistili aj pomôcky na váženie drog spolu s hotovosťou približne 4000 eur.

Hovorkyňa ďalej informovala, že úspešnú protidrogovú akciu zrealizovali policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, Okresného riaditeľstva PZ v Malackách a v Bratislave IV spolu s Národnou protidrogovou jednotkou Národnej kriminálnej agentúry a s príslušníkmi Kriminálneho úradu Finančnej správy. Zadržaných mužov už obvinili z drogovej trestnej činnosti a polícia bude žiadať, aby boli stíhaní väzobne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies