V Malackách bude protest proti neprispôsobivým z Družstevnej ulice

NETKY.SK • 12 Október 2013, 13:07 • 2 min
V Malackách bude protest proti neprispôsobivým z Družstevnej ulice

MALACKY - O zhromaždení a okolnostiach včerajšieho incidentu informuje prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Oskar Dobrovodský, jeden z kandidátov na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) vyzval spoluobčanov, aby sa dnes o 17.00 h zúčastnili protestného zhromaždenia pred Mestským úradom v Malackách a Pochodu za dôstojný život v Malackách. Impulzom výzvy je podľa Dobrovodského piatkový (11. 10.) incident, pri ktorom bol napadnutý svojimi neprispôsobivými susedmi z Družstevnej ulice.

"Včera večer vtrhli opití na náš pozemok a mne a môjmu otcovi sa vyhrážali lynčovaním a zabitím, hádzali po nás kamene a fasádu domu zahádzali blatom," uviedol pre TASR Dobrovodský. Dodal, že bol nútený zavolať políciu, ktorá počas noci strážila jeho dom. "Dnes o 17.00 h sa pred Mestským úradom v Malackách koná zhromaždenie, kde chceme vyjadriť protest proti útokom asociálov a zdôrazniť, že potrebujeme chrániť naše základné ľudské práva a právo na dôstojné bývanie, " uviedol Dobrovodský.

O zhromaždení a okolnostiach včerajšieho incidentu informuje prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. Akciu organizujú študentskí aktivisti, združení pod názvom "Nedajme si náš Slovenský národ".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies