V máji sa v Bratislave predstaví svetová špička digitálneho dizajnu

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 09:33 • 2 min
V máji sa v Bratislave predstaví svetová špička digitálneho dizajnu

BRATISLAVA - Svetová špička digitálneho dizajnu sa predstaví v máji na medzinárodnej konferencii By Design v Bratislave. Dizajnérske osobnosti na podujatí doplnia celosvetovo známi rečníci Irene Pereyra a Anton Repponen - profesionálni dizajnéri vo vedúcich pozíciách v poprednej svetovej agentúre Fantasy Interactive.

slovakia

left justify in out

Irene Pereyra a Anton Repponen pracujú pre jednu z najuznávanejších agentúr zameraných na digitálny dizajn. Podieľali sa na mnohých úspešných projektoch pre významných klientov. Pracovali napríklad pre USA Today, HTC, Fox, BBC, Microsoft, Porsche, Sony či Wacom. Sú častými rečníkmi na rozličných konferenciách kreatívneho priemyslu. Skúsení dizajnéri budú v Bratislave prezentovať svetovú špičku dizajnu spolu so žijúcou legendou grafického dizajnu - Stefanom Sagmeisterom z New Yorku. Okrem nich sa tiež predstavia medzinárodne uznávané štúdiá Method z Londýna, Vasava z Barcelony, či SNASK zo Štokholmu.

 

Na bratislavskej konferencii nebudú chýbať ani rečníci zo susedných krajín - rakúsky dizajnér Erwin Bauer, Poliak Jacek Utko či český dizajnér Aleš Najbrt. Program podujatia spestria ďalší rečníci, vrátane reprezentanta slovenského dizajnu. Jeho meno majú organizátori zverejniť čoskoro.

 

By Design je konferencia zameraná na dizajn a dizajnové myslenie. Určená je pre profesionálov z radov dizajnérov, architektov, podnikateľov či marketingových pracovníkov. Uskutoční sa 18. mája v priestoroch Divadla Aréna. Podujatie organizuje kreatívne štúdio Milk spolu s občianskym združením Back-Space. Vstupenky sú dostupné na www.bydesignconf.co.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies