V Maďarsku sa zrejme rozšíril nový druh drogy, hospitalizovali 18 mladých ľudí

NETKY.SK • 22 August 2017, 16:07 • 2 min
V Maďarsku sa zrejme rozšíril nový druh drogy, hospitalizovali 18 mladých ľudí

BUDAPEŚŤ - V priebehu niekoľkých hodín museli v Budapešti hospitalizovať 18 mladých ľudí s poruchami vedomia. Informoval o tom dnes spravodajský server hvg.hu s poznámkou, že za tým bude pravdepodobne rozširovanie nového druhu drogy.

slovakia

left justify in out

Prípad sa stal ešte v nedeľu, pričom všetkých konzumentov omamných látok našli v okolí stanice metra Stadionok. Polícia už vykonala domové prehliadky a predviedla troch ľudí, medzi nimi aj jednu ženu podozrivú z ilegálneho predaja drog. V jej prípade iniciovali vzatie do vyšetrovacej väzby.

 

Toxikológ Csaba Pap pre komerčnú televíziu ATV povedal, že do nemocnice zobrali mužov vo veku okolo 20 rokov, ale aj jedného 15-ročného chlapca. Všetci sa už majú lepšie a pustili ich domov.

 

Podobný prípad nástupu novej drogy, ktorej vplyvy boli ešte neznáme, zaznamenali podľa Papa v máji roku 2015 v Budapešti a začiatkom minulého roka v meste Szolnok v Jasovsko-veľkokumánsko-solnockej župe a jeho okolí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies