V macedónskej nominácii na Slovensko 19 legionárov

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 10:25 • 2 min
V macedónskej nominácii na Slovensko 19 legionárov

SKOPJE - Nový tréner macedónskej futbalovej reprezentácie Ljubinko Drulovič zverejnil vo štvrtok nomináciu hráčov na blížiaci sa zápas C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 proti Slovensku (v nedeľu 14. júna o 20.45 h v Žiline).

slovakia

left justify in out

V kádri Macedónska, ktoré s tímom Jána Kozáka prehralo v novembri minulého roka doma 0:2, je 23 hráčov, z nich až 19 pôsobí v zahraničí. Macedónsko po piatich vystúpeniach kvalifikácie figuruje na predposlednej piatej priečke s tromi bodmi bez reálnej šance postúpiť na budúcoročný šampionát do Francúzska. Slováci sú s 15 bodmi stopercentnými lídrami C-skupiny pred Španielskom a Ukrajinou.

 

Nominácia macedónskej futbalovej reprezentácie na zápas kvalifikácie EURO 2016 proti Slovensku (14. júna v Žiline):

brankári: Tome Pačovski (Vardar Skopje), Filip Gačevski (Bregalnica), Stole Dimitrievski (Granada B)

obrancovia: Vanče Šikov (Austria Viedeň), Vladimir Dimitriovski (Kerkyra), Daniel Mojsov (Lierse SK), Aleksandar Todorovski (Zaglebie Lubin), Kire Ristevski (Tirana), Stefan Ristovski (Latina), Ezgjan Alioski (Schaffhausen), Zhuta Leonard (Häcken)

stredopoliari: Arijan Ademi (Dinamo Záhreb), Stefan Spirovski (Vardar Skopje), Ostoja Stepjanovikj (Wisla Krakov), Duško Trajčevski (Rabotnički Skopje), Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem), Besart Abdurahimi (Lokeren), Ferhan Hasani (Bröndby Kodaň), Muarem Muarem (Karabach Agdam), Agim Ibraimi (NK Maribor)

útočníci: Mirko Ivanovski (Videoton), Krste Velkoski (FK Sarajevo), Jovan Kostovski (Leuven)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona