V macedónskej nominácii aj Tričkovski a brankár Mitov Nilsson

NETKY.SK • 28 September 2015, 13:03 • 2 min
V macedónskej nominácii aj Tričkovski a brankár Mitov Nilsson

SKOPJE - Tréner macedónskej futbalovej reprezentácie Ljubinko Drulovič oznámil nomináciu na stretnutia proti Ukrajine (9. októbra 2015 v Skopje) a Bielorusku (12. októbra 2015 v Borisove) v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Vo výbere figuruje 22 hráčov.

slovakia

left justify in out

Po dlhšej odmlke sa do národného tímu vracia krídelník Ivan Tričkovski. Hráč poľskej Legie Varšava naposledy hral za Macedónsko v máji 2014. Prvú pozvánku do reprezentácie dostal brankár švédskeho tímu IFK Norrköping David Mitov Nilsson. Dvadsaťštyriročný gólman sa síce narodil vo Švédsku, rozhodol sa však reprezentovať rodnú krajinu svojej matky.

 

Niekdajšia juhoslovanská republika má pred zostávajúcimi dvoma stretnutiami eliminácie na kontinentálny šampionát tri body a patrí jej posledná šiesta priečka v tabuľke C-skupiny. Slovensko už s Macedónskom odohralo obidva zápasy kvalifikácie ME 2016, dosiahlo dve víťazstvá (2:0 vonku a 2:1 doma, pozn.).

Nominácia macedónskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Ukrajine (9. októbra 2015 v Skopje) a Bielorusku (12. októbra 2015 v Borisove) v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska:
Brankári: Tome Pačovski (Vardar Skopje), Stole Dimitrievski (Granada/Šp.), David Mitov Nilsson (IFK Norrköping/Švéd.)
Obrancovia: Stefan Ristovski (Rijeka/Chor.), Vladica Brdarovski (Vardar Skopje), Vanče Šikov (Austria Viedeň/Rak.), Daniel Mojsov (Adana Demirspor/Tur.), Kire Ristevski (Rabotnički Skopje), Leonard Žuta (Rijeka/Chor.), Mite Cikarski (Rabotnički Skopje)
Stredopoliari: Arijan Ademi (Dinamo Záhreb/Chor.), Milovan Petrovič (Rabotnički Skopje), Armend Alimi (FK Škendija), Nikola Gligorov (Vardar Skopje), Ferhan Hasani (FK Škendija), Aleksandar Trajkovski (Palermo/Tal.), Agim Ibraimi (NK Maribor/Slovin.), Stefan Aškovski (Novi Pazar/Srb.), Besart Abdurahimi (Lokeren/Belg.), Ivan Tričkovski (Legia Varšava/Poľ.)
Útočníci: Mirko Ivanovski (Videoton Székesfehérvár/Maď.), Baže Ilijoski (Rabotnički Skopje)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona