V Mönchengladbachu vymenovali Schuberta do funkcie hlavného trénera

NETKY.SK • 13 November 2015, 10:57 • 2 min
V Mönchengladbachu vymenovali Schuberta do funkcie hlavného trénera

BERLÍN - Nemecký futbalový klub Borussia Mönchengladbach oficiálne vymenoval Andreho Schuberta do funkcie hlavného trénera. Štyridsaťštyriročný kormidelník bol dosiaľ len dočasnou náhradou za Luciena Favreho, ktorý opustil mužstvo už pred dvomi mesiacmi.

slovakia

left justify in out

Schubert podpísal s Borussiou kontrakt do konca roka 2017. "Andre odviedol v uplynulých ôsmich týždňoch výbornú robotu a s tímom dosiahol obdivuhodné výsledky. Intenzívne sme sa s ním rozprávali už niekoľko dní. Vieme, že tím je v dobrých rukách, a preto sme sa rozhodli spraviť z neho hlavného trénera," cituje agentúra dpa slová športového riaditeľa klubu Maxa Eberla.

 

V tabuľke nemeckej bundesligy patrí Mönchengladbachu priebežná šiesta priečka, v D-skupine Ligy majstrov v konkurencii postupujúceho Manchestru City, Juventusu Turín a FC Sevilla zatiaľ posledná štvrtá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies