V lyžiarskom stredisku na Donovaloch sa už zasnežujú svahy, sezónu chcú začať už koncom novembra

NETKY.SK • 15 November 2017, 10:51 • 2 min
V lyžiarskom stredisku na Donovaloch sa už zasnežujú svahy, sezónu chcú začať už koncom novembra

DONOVALY – S postupným zasnežovaním zjazdovky Nová hoľa začali v pondelok (13.11.) večer a v utorok (14.11.) spustili delá aj na svahu Záhradište na Donovaloch.

slovakia

left justify in out

Podľa predpokladu marketingového manažéra strediska Park Snow Donovaly Miroslava Dobrotu by sa tohtoročná lyžiarska sezóna mohla u nich začať už koncom novembra, najneskôr však začiatkom decembra.

"Všetko závisí od vývoja počasia a nočných teplôt, aby sme mohli začať zasnežovať už naplno," uviedol Dobrota s tým, že dúfa v hojnosť snehových zrážok a skorý príchod mrazivejších teplôt. Zasnežovať v stredisku totiž musia sedem až desať dní, aby sa im podarilo zjazdovky úplne pokryť umelo vytvoreným snehom.

 

Pre návštevníkov strediska bude tento rok pripravených aj niekoľko prekvapení. "Najväčšou novinkou sezóny bude určite online predaj skipasov," uviedol Dobrota.

 

Lyžiari si tak budú môcť lístok na zjazdovku kúpiť z pohodlia domova. "Jedinou podmienkou bude, že musia mať zaregistrovanú svoju e-mailovú adresu a čipovú kartu strediska," uzavrel.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona