V Lotyšsku zatkli pre ovplyvňovanie zápasov osem ľudí

NETKY.SK • 24 Október 2014, 18:22 • 2 min
V Lotyšsku zatkli pre ovplyvňovanie zápasov osem ľudí

RIGA - V Lotyšsku zatkli osem ľudí podozrivých z ovplyvnenia výsledku jedného z minulosezónnych duelov futbalovej Ligy majstrov. Podozriví sú aj z prania špinavých peňazí a daňových podvodov.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca Dairis Anucins v piatok vyhlásil, že medzi oktetom sa nachádza aj dvojica hráčov z klubu Daugavpils, ktorí sú údajne členmi organizovanej skupiny. Bližšie informácie však neuviedli.

 

Podľa Európskej futbalovej únie (UEFA) malo ísť o duel medzi spomenutým klubom Daugavpils a švédskym Elfsborgom. Mužstvo zo severu Európy vtedy zvíťazilo v jednom zo stretnutí vysoko 7:1, pričom až šesť gólov strelilo v druhom polčase. Lotyši následne v domácej odvete prehrali 0:4. Anucins potvrdil aj to, že aktuálne v Lotyšsku prebieha vyšetrovanie ďalších piatich alebo šiestich zápasov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies