V Los Angeles odovzdávali ceny Primetime Emmy

NETKY.SK • 19 September 2011, 16:22 • 2 min
V Los Angeles odovzdávali ceny Primetime Emmy

V Los Angeles odovzdávali ceny Primetime Emmy - Celebrity Americký herec Jim Parsons získal v noci nadnes cenu Primetime Emmy ako najlepší komediálny herec za úlohu čudáckeho vedca v televíznom seriáli The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku). Najlepšo

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Jim Parsons získal v noci nadnes cenu Primetime Emmy ako najlepší komediálny herec za úlohu čudáckeho vedca v televíznom seriáli The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku).
Najlepšou komediálnou herečkou sa stala Melissa McCarthyová, ktorá si vybojovala cenu Emmy za úlohu v televíznom seriáli Mike & Molly. 
V seriáli televízie CBS sa 41-ročná McCarthyová prvý raz dostala hlavnou rolou nad rámec vedľajších úloh, ktoré hrala v seriáli The Gilmore Girls (Ženy z rodu Gilmorovcov), alebo v príbehoch Samantha Who.
Za vedľajšiu úlohu v komediálnych seriáloch získala Primetime Emmy herečka Julie Bowenová za rolu v seriáli Modern Family (Taká moderná rodinka). S tým istým seriálom mal úspech aj herec Ty Burrell, ktorý si tiež vyslúžil cenu v kategórii najlepšia vedľajšia úlohu. 
Seriál Modern Family dominoval medzi prvými výhercami. Za najlepšiu réžiu komediálneho seriálu dostal cenu jeho režisér Michael Spiller. Primetime Emmy si odniesli aj autori scenára Modern Family - Steven Levitan and Jeffrey Richman.
Odovzdávaniu cien v divadle v Los Angeles predchádzal incident kvôli hercovi Alecovi Baldwinovi, ktorý sa mal objaviť počas otváracej ceremónie na úvodnom videu vysielanom televíziou Fox.
Baldwin predtým na sociálnej sieti Twitter oznámil, že nevystúpi. Televízia "zabila" jeho vtip, vzťahujúci sa na hackerský škandál, ktorý súvisel s už zaniknutým periodikom News of the World. Nedeľník vlastnila mediálna spoločnosť News Corp., ktorá vlastní aj televíziu Fox.

Zdroj: TASR/AP, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona