VIDEO V londýnskom metre sa prechádzal obrovský ľadový medveď

NETKY.SK • 29 Január 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO V londýnskom metre sa prechádzal obrovský ľadový medveď

LONDÝN – Cestujúcim v londýnskom metre sa naskytol pohľad ako vystrihnutý z nejakého hollywoodskeho filmu, keď sa po nástupištiach prechádzal obrovský ľadový medveď.

slovakia

left justify in out

Obrovský ľadový medveď bol videný na rôznych miestach Londýna ako Charing Cross, Hampstead Heath alebo South Bank. Strach ľudí však rýchlo pominul, keďže sa jednalo o repliku polárneho predátora v životnej veľkosti, ktorú ovládali dvaju ľudia vo vnútri.

Realistickú repliku vytvoril tím zložený z 19 špecialistov na hollywoodske filmové efekty. Výroba samca ľadového medveďa si vyžiadala viac než 60 rôznych materiálov, keďže tím sa venoval každému detailu. Použilo sa vyše 8 metrov štvorcových bielej srsti, ktorá bola na temene hlavy nabitá statickou elektrinou, aby sa dokázala zježiť.

Ľadový medveď v metre či uliciach Londýna bol skvelým marketingovým ťahom televízie Sky Atlantic, ktorým chceli čo najlepšie odprezentovať dnešnú premiéru novej 11-dielnej série krimi seriálu Fortitude, ktorý sa odohráva za polárnym kruhom.

Riaditeľ televízie Sky Atlantic Zai Bennett povedal: "Vo Fortitude je 3000 polárnych medveďov na 713 obyvateľov. Tieto medvede sú najnebezpečnejšie zvieratá za polárnym kruhom a predstavujú permanentné ohrozenie pre obyvateľov Fortitude. Pri príležitosti premiéry novej série tohto seriálu sme chceli ľuďom v Londýne priniesť realistickú skúsenosť stretu s takýmto obrovským tvorom tvárou v tvár."

 

 

 

Aktuálny televízny program si môžete pozrieť TU.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona