V londýnskej reštaurácii si môžete dať toľko pizze a prosecca čo vám len hrdlo ráči

NETKY.SK • 4 August 2015, 19:00 • 2 min
V londýnskej reštaurácii si môžete dať toľko pizze a prosecca čo vám len hrdlo ráči

LONDÝN – Pizza a prosecco koľko vám len hrdlo ráči? Možno to znie až príliš dobre alebo je to pre vás výzva, v každom prípade si ju môžete skúsiť v istej londýnskej reštaurácii.

slovakia

left justify in out

Ak by vám niekto povedal, že vie o reštaurácii, ktorá ponúka pizzu a prosecco koľko vám len hrdlo ráči, tak by ste asi neuverili. Dobrá správa je, že taká reštaurácia existuje. Volá sa Cucina Asellina a nachádza sa v Londýne.


Za 20 libier na osobu môžete zjesť toľko pizze (v skutočnosti sú to mini-pizze) a vypiť toľko prosecca, koľko len vládzete. Má to však jeden háčik, vlastne ako všetko, čo znie až príliš dobre. Na konzumáciu máte čas iba 90 minút, čo ale je ale celkom dlhá doba, keď si vezmete do úvahy, koľko času vám zaberie konzumácia nejakého jedla.

 

img


Čo vás čaká v Cucina Asellina?

Šéf talianskej reštaurácie Cucina Asselina Barry Vera a šéfkuchár Stefano Lorenzini vytvorili v rámci tejto ponuky päť špeciálnych druhov pizze. Na výber máte z týchto pochúťok: Proscuitto di San Daniele, lahodný syr Fontina a rukola; mozzarella, paradajky a bazalka; tuniak, cibuľa, kapary a olivy; Burrata syr, rukola, čerstvé paradajky a bazalkové pesto; Calzone, pečená šunka, mozzarella a artičoky. Všetky pizze si môžete vybrať aj bez lepku, ak je to potrebné.

Táto ponuka platí denne medzi 16:00-20:00 do 30.septembra. V reštaurácii je možné si zarezervovať stôl vopred.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies