V Londýne zbili bývalého britského veľvyslanca v USA Christophera Meyera

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 20:10 • 2 min
V Londýne zbili bývalého britského veľvyslanca v USA Christophera Meyera

LONDÝN - Bývalého britského diplomata Christophera Meyera, ktorý v minulosti slúžil ako veľvyslanec Spojeného kráľovstva v USA, brutálne zbili v Londýne, informuje vo štvrtok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Meyera prijali do starostlivosti v londýnskej nemocnici po tom, ako ho dve osoby napadli na stanici Victoria londýnskeho metra. Sedemdesiatštyriročného exdiplomata pravdepodobne napadla dvojica tínedžerov. Incident sa stal v stredu popoludní.

 

Podľa Meyerovej manželky sú jeho zranenia podobné "tým, aké vidíte vo vojnovej oblasti". Na fotografiách, zverejnených na Twitteri, vidno Meyera so zakrvavenou tvárou ležiaceho na nemocničnej posteli.

 

Britská dopravná polícia zadržala vo štvrtok 15-ročné dievča a 16-ročného mladíka podozrivých z vážneho ublíženia na zdraví.

 

Totožnosť dvojice nezverejnila, ani ju ešte oficiálne neobvinila. Meyer nie je podľa polície v ohrození života, vyšetrovanie útoku pokračuje. Veľvyslancom Británie v USA bol v rokoch 1997-2003.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies