V Londýne vystavili voskovú figurínu Whitney Houston

NETKY.SK • 21 Október 2013, 18:55 • 2 min
V Londýne vystavili voskovú figurínu Whitney Houston

LONDÝN – V londýnskom múzeu Madame Tussauds vystavili voskovú figurínu znázorňujúcu zosnulú speváčku Whitney Houston. Sochu, ktorú priviezli z New Yorku, si budú môcť návštevníci pozrieť počas nasledujúcich ôsmich týždňov.

slovakia

left justify in out

"Sme veľmi radi, že môžeme v Londýne privítať Whitney Houston, ktorá tu ostane osem týždňov. Je to veľmi špeciálna socha, ktorú vytvorili po jej veľmi smutnej a predčasnej smrti aj vďaka spolupráci jej rodiny," vyjadrila sa PR manažérka múzea Nicole Fenner.

Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala aj hitmi Greatest Love of All, Saving All My Love for You či I Wanna Dance with Somebody, našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu a rôzne lieky. Zostala po nej dcéra Bobbi Kristina, ktorej otcom je speváčkin exmanžel - spevák Bobby Brown.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona