VIDEO V Londýne vám naservírujú kávičku aj s vašim portrétom

NETKY.SK • 22 December 2017, 13:18 • 2 min
VIDEO V Londýne vám naservírujú kávičku aj s vašim portrétom

Kaviareň The Tea Terrace povýšila latté art, teda techniku kreslenia obrázkov do kávovej peny, na úplne inú úroveň. Ponúka totiž kávu s názvom "selfieccino" - do peny baristi pomocou špeciálneho prístroja vyobrazujú portréty zákazníkov.

slovakia

left justify in out

Agentúra Reuters uviedla, že londýnska kaviareň je prvým európskym podnikom, ktorý podobnú kávu ponúka. Zákazníci sa musia najprv odfotiť a baristom poslať fotku prostredníctvom mobilnej aplikácie. Následne si môžu vybrať medzi cappuccinom a horúcou čokoládou.

 

Podobizeň je následne nahraná do takzvaného Cino zariadenia, ktoré portrét zákazníka prenesie na kávovú penu, píše server Novinky.cz. Celý proces trvá zhruba 4 minúty a cena kávy sa pohybuje okolo 7 eur.

 

Selfieccino je v predaji od soboty a u návštevníkov sa teší veľkej obľube. Majitelia dúfajú, že sa z novinky stane hit a uchytí sa po celom svete. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies