V Londýne horeli policajné autá a autobus

NETKY.SK • 8 August 2011, 10:04 • 2 min
V Londýne horeli policajné autá a autobus

V Londýne horeli policajné autá a autobus - Krimi Po štvrtkovej krvavej prestrelke došlo v noci zo soboty na nedeľu  v londýnskej štvrti Totthenham k rozsiahlym výtržnostiam. Vandali podpálili niekoľko áut a jeden autobus.

slovakia

left justify in out

img

Po štvrtkovej krvavej prestrelke došlo v noci zo soboty na nedeľu  v londýnskej štvrti Totthenham k rozsiahlym výtržnostiam. Vandali podpálili niekoľko áut a jeden autobus.
      Výtržníci hádzali po policajtoch rozličné predmety, údajne došlo aj k rabovaniu. Do akcie polícia nasadila špeciálne oddiely.
      Podnetom k výtržnostiam bola zatiaľ nevyjasnená prestrelka, pri ktorej vo štvrtok zahynul 29-ročný muž po zásahu z policajnej zbrane. Na proteste v sobotu večer sa zhromaždilo 200 ľudí, ktorí žiadali "spravodlivosť" za smrť mladého muža. Následne sa situácia vymkla polícii spod kontroly.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies