VIDEO V Londýne chcú otvoriť indoorový tropický raj Summerland

NETKY.SK • 21 Január 2016, 18:51 • 2 min
VIDEO V Londýne chcú otvoriť indoorový tropický raj Summerland

LONDÝN – Hlavné mesto Veľkej Británie by už čoskoro mohlo mať svoj vlastný indoorový tropický raj Summerland. Pre obyvateľov tohto veľkomesta by to bola iste príjemná zmena počasia.

slovakia

left justify in out

V plánovanom tropickom raji by mali byť vodopády, bazény, vírivky, plážové chatky, animovaný strop, ktorý sa bude meniť v závislosti od toho, či je vonku deň alebo noc a skutočnú dovolenkovú atmosféru by mal spestriť DJ.

Cez deň (od 9.00 do 17.30) bude toto centrum otvorené najmä pre rodiny s deťmi. Od večera do skorého rána (od 18.00 do 3.00) však zabezpečí príjemnú atmosféru pre dospelých.

 



Celý projekt má byť financovaný cez crowdfundingovú stránku Seedrs, kde sa za týždeň vyzbieralo už 150.000 libier. Indoorový tropický raj dizajnéri opísali ako "pohlcujúci festivalu v džungľovom raji."

Výkonná riaditeľka spoločnosti Strong&Co, ktorá stojí za projektom Summerland, Deborah Armstrongová povedala: "Boli sme prekvapení tým, ako rýchlo sme vyzbierali počiatočnú sumu a rovnako aj pozitívnymi ohlasmi na tento projekt. Ľudia milujú Summerland."

 

img

Presné miesto indoorového tropického raja Summerland ešte nie je potvrdené, aj keď Armstrongová povedal, že by to malo byť v oblasti s dobrou dopravnou dostupnosťou. Malo by to byť v blízkosti aspoň troch staníc metra, ktoré sú vzdialené maximálne 10 minút chôdze.

 

img

Spoločnosť však bude potrebovať ešte približne 700.000 až 2 milióny libier, aby projekt mohol byť dokončený podľa plánov. Očakáva sa, že Summerland by mohol byť hotový v časovom horizonte ôsmich mesiacov, avšak spoločnosť nechce hovoriť o konkrétnom termíne otvorenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies