V lokalite Bory má vyrásť spojená škola

NETKY.SK • 25 Marec 2023, 10:00 • 2 min
V lokalite Bory má vyrásť spojená škola

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej štvrti Bory by mala v nasledujúcich rokoch vyrásť spojená škola. Výstavbu školského zariadenia deklaruje developer i občianske združenie Felix, ktoré bude zriaďovateľom spojenej školy. Projekt ráta s materskou školou, základnou školou a gymnáziom.

slovakia

left justify in out

"Momentálne je v úvodnej fáze, pripravuje sa potrebná projektová dokumentácia na získanie územného rozhodnutia a dokumentácia pre posudzovanie vplyvov na životné prostredie," uviedla Lenka Vargová, informujúca za investora. Predpokladaný začiatok výstavby je naplánovaný v druhej polovici roka 2024. Súčasťou školského komplexu by mali byť dve telocvične i multifunkčné ihriská v exteriéri. Prví žiaci by mohli školu začať navštevovať v školskom roku 2026/2027, ako prvú by mali otvoriť základnú školu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies