V LM si zaslúži hrať jediný hráč Legie, tvrdí legenda klubu

NETKY.SK • 3 August 2016, 10:10 • 2 min
V LM si zaslúži hrať jediný hráč Legie, tvrdí legenda klubu

VARŠAVA - Niekdajší futbalista poľského klubu Legia Varšava Sylwester Czereszewski prilial pred stredajším odvetným duelom 3. predkola Ligy majstrov 2016/2017 proti slovenskému šampiónovi AS Trenčín olej do ohňa, keď vyhlásil, že z poľského tímu si zaslúži hrať v prestížnej súťaži iba jeden hráč.

slovakia

left justify in out

"Mužstvo Besnika Hasi má v domácej ligovej súťaži veľký potenciál, ale jediným hráčom Legie, ktorý si zaslúži hrať v LM, je Thibault Moulin. Zvyšok tímu sa naňho nechytá," vyhlásil Czereszewski pre portál sport.pl.

 

Pred zverencami Martina Ševelu stojí mimoriadne náročná úloha. Ak chcú Trenčania pomýšľať na postup do play-off, musia po minulotýždňovej domácej prehre (0:1) v odvete bezpodmienečne triumfovať. Czereszewski sa však neobáva, že by poľský majster napokon nepostúpil. "Samozrejme, Legia od začiatku sezóny herne neudivuje, ale nepreháňajme. Koho sa máme báť? Slovenského majstra, ktorý navyše prvý zápas prehral doma 0:1? Nebojme sa, nič zlé sa nestane. Legia má oveľa lepšie mužstvo," doplnil 44-ročný Czereszewski.

 

Varšavský klub pred dvoma týždňami predal slovenského stredopoliara Ondreja Dudu do nemeckej Herthy Berlín. Czereszewski si myslí, že to bol zo strany vedenia Legie dobrý ťah. "V skutočnosti hral Duda za Legiu dobre iba na začiatku. Neskôr to už bolo raz lepšie, inokedy horšie. Častejšie horšie. Preto považujem jeho predaj za správny krok. Funkcionári by však na jeho miesto mali angažovať nového hráča," skonštatoval bývalý 23-násobný reprezentant Poľska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies