V Liptovskom Mikuláši horeli autá: Policajti pátrajú po podpaľačovi!

NETKY.SK • 22 August 2014, 16:30 • 2 min
V Liptovskom Mikuláši horeli autá: Policajti pátrajú po podpaľačovi!

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Až trojročný trest odňatia slobody hrozí neznámemu podpaľačovi, ktorý dnes pred bytovým domom v Liptovskom Mikuláši poškodil zaparkovanú Škodu Superb, polial ju neznámou horľavinou a zapálil.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.
     

Rovnakým spôsobom podľa neho podpálil neznámy páchateľ aj ďalšie zaparkované auto Škoda Octavia. "Od horiaceho vozidla Škoda Superb sa vznietilo vedľa zaparkované osobné motorové vozidlo Škoda Roomster. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda 16.000 eur. V súvislosti s udalosťou začal poverený príslušník Policajného zboru trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Polícia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra. V prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodal krajský policajný hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona