V lietadle zasahovali záchranári, nákazu spôsobila chrípka

NETKY.SK • 13 Február 2012, 07:59 • 2 min
V lietadle zasahovali záchranári, nákazu spôsobila chrípka

V lietadle zasahovali záchranári, nákazu spôsobila chrípka - Svet Zdravotné problémy cestujúcich počas letu z Japonska na Nový Zéland, ktoré vyvolali obavy zdravotníckych úradov, spôsobila iba obyčajná sezónna chrípka. Ako informovala agentúra AP, približ

slovakia

left justify in out

imgZdravotné problémy cestujúcich počas letu z Japonska na Nový Zéland, ktoré vyvolali obavy zdravotníckych úradov, spôsobila iba obyčajná sezónna chrípka. 
      Ako informovala agentúra AP, približne 60 pasažierov letu z Tokia do Aucklandu sa po dnešnom prílete sťažovalo na symptómy podobné chrípke. Na mieste zasahoval zdravotnícky tím. 
      Avšak novozélandsky minister zdravotníctva Tony Ryall ráno vydal vyhlásenie, podľa ktorého "nič nenasvedčuje, že ide o niečo viac než len bežnú chrípku".
      Let dorazil do Aucklandu o 9.20 ráno miestneho času. Všetci 274 pasažieri museli ostať v lietadle, kým zdravotnícky tím v rúškach vyšetril ich zdravotný stav. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies