V Liberci sa pred semifinále grilovalo,Lašák: Blížia sa veľké duely

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 17:18 • 2 min
V Liberci sa pred semifinále grilovalo,Lašák: Blížia sa veľké duely

LIBEREC - Urobili to aj vlani a potom získali majstrovský titul. Hokejisti Liberca sa naladili na semifinálovú sériu play off českej extraligy proti Chomutovu spoločnou grilovačkou.

slovakia

left justify in out

"Je to symbol, že sa blížia veľké zápasy. Grilovanie nám pripomína dobré chvíle, keď sa nám zadarilo. Robili sme to aj vlani a potom sme získali titul. Takže v tom tento rok pokračujeme," vravel slovenský brankár "bielych tigrov" Ján Lašák.

 

Ten mal na starosti pripraviť zeleninu, o čo sa postaral deň pred spoločným posedením. "To viete, mladí chlapci sú rozlietaní, a tak to vyšlo na mňa. O pol desiatej večer som si sadol k televízii a v kľude som všetko oškrabal. Ale ja to robím rád," dodal s úsmevom.

 

Medzi hokejistami Liberca nie je žiadny vegetarián, a tak si na steaku väčšina z nich rada pochutí. "Veľa ľudí si myslí, že čo je zdravé, nie je dobré. Toto je zdravé i dobré. Snáď jedinú nie úplne zdravú vec, ktorú hráčom ponúkam, je grilovacia omáčka na dochutenie," priznal kondičný tréner Aleš Pařez, ktorý na grilovačkách plní funkciu šéfkuchára.

 

Liberec odštartuje semifinálovú sériu proti Chomutovu dvoma domácimi zápasmi, tie sú na programe v piatok a sobotu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona