V Levski je po zbabranom závere dusno, Procházka na odchode

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 12:18 • 2 min
V Levski je po zbabranom závere dusno, Procházka na odchode

TRNAVA - Stredopoliar Roman Procházka má za sebou prvú sezónu v poprednom bulharskom futbalovom klube Levski Sofia, s ktorým obsadil v lige po dramatických okolnostiach sprevádzajúcich posledné kolo druhé miesto za majstrovským Ludogorcom Razgrad.

slovakia

left justify in out

"Pred posledným zápasom sme však mali všetko vo vlastných rukách. Ak by sme vyhrali, máme titul. Proti priemernej Slavii Sofia sme viedli 1:0, v druhom polčase sme si však dali vlastný gól a už sme nedokázali reagovať," citoval Romana Procházku denník Trnavský hlas. "Po zápase zavládlo na štadióne hrobové ticho. Nikto nemohol uveriť tomu, čo sa stalo. Všetko už bolo pripravené na oslavy, rozprávalo sa o posilách pre Ligu majstrov. Napokon je z toho len druhé miesto, ktoré sa z pohľadu Levski nevníma pozitívne," pokračoval odchovanec trnavského futbalu v rozhovore pre trnavskyhlas.sk.

V prvej časti sezóny sa 24-ročnému Slovákovi darilo, po zmene trénera a nástupe Nikolaja Mitova sa však ocitol na vedľajšej koľaji. Aj záverečný duel sezóny sledoval iba v pozícii náhradníka. V bulharskom klube číslo jedna nevydarený záver sezóny bude mať zrejme za následok, že v ňom nastane prievan v hráčskom kádri. "Riešili to takto aj po minulej sezóne, keď prišlo desať nových futbalistov. Čo bude so mnou, nateraz neviem. Ponúkli mi možnosť prestupu do iného klubu. Všetko sa vyrieši po štarte letnej prípravy," naznačil možnú zmenu pôsobiska trojnásobný slovenský reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies