V Levoči sa zrútila strecha budovy, hasiči zranených nenašli

NETKY.SK • 11 Február 2013, 08:08 • 2 min
V Levoči sa zrútila strecha budovy, hasiči zranených nenašli

V Levoči sa zrútila strecha budovy, hasiči zranených nenašli - Slovensko Na ulici Pri Likérke v Levoči, konkrétne v areáli bývalých Levočských strojární sa dnes podvečer zrútila strecha a stena jedného z neobývaných objektov. Poškodenú budovu následne pre

slovakia

left justify in out

imgNa ulici Pri Likérke v Levoči, konkrétne v areáli bývalých Levočských strojární sa dnes podvečer zrútila strecha a stena jedného z neobývaných objektov. 

Poškodenú budovu následne prehľadali hasiči, aby sa uistili či sa tam náhodou niekto nezranil. Nenašli však nikoho.

Z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Prešove TASR informovali, že objekt prehľadali siedmi hasiči aj prostredníctvom termokamier. Asistovali im dvaja psovodi z Horskej záchrannej služby so služobnými psami.

"Zásah sme ukončili o 20.15 h, nikoho sme nenašli, vraciame sa preto na základne," uviedol pre TASR Pavol Klabník z operačného strediska KR HaZZ v Prešove.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona