V Leviciach zasahujú hasiči pri požiari skladu stavebnín

NETKY.SK • 25 Február 2017, 14:31 • 2 min
V Leviciach zasahujú hasiči pri požiari skladu stavebnín

LEVICE - Hasiči dnes v Leviciach v mestskej časti Nixbrod zasahujú pri požiari budovy skladu stavebnín o rozmeroch 20 krát 30 metrov, v ktorých sa nachádzali stavebné a izolačné materiály.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre Michal Varga, po príchode hasičov na miesto požiaru bola budova už v rozsiahlom štádiu horenia.

 

Podľa jeho slov sa príslušníkom Hasičského a záchranného zboru podarilo požiar lokalizovať a momentálne kyvadlovou dopravou vykonávajú hasobné práce. "Pre hustý dym bola na priľahlej hlavnej ceste na Družstevníckej ulici pozastavená doprava. Pri požiari zasahovalo deväť hasičov so štyrmi kusmi techniky, z toho dva kusy techniky z HaZZ v Leviciach, jeden kus z HaZZ vo Vrábľoch a jeden z HaZZ v Nitre, prítomný bol aj riadiaci dôstojník a zisťovateľ príčin požiarov," dodal s tým, že predbežná vzniknutá škoda je v štádiu zisťovania, no podľa predbežných informácií požiar zničil celú budovu, nikto nebol zranený.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies